در صورت پایین بودن بیش از حد pH لخته، چه اتفاقی برای بافت پنیر میافتد؟
بافت شکننده و خشک میشود.
2 )
بافت الاستیک و کشسان میشود.
3 )
لخته سفت نمیشود.
4 )
آب پنیر جذب میشود
پاسخ تشریحی :
تحلیل ویدئویی تست
منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!
گاما رو نصب کن!
جستجو
پربازدیدها: #{{ tag.title }}
به پاس اعتمادی که به گاما داشتی، ما اشتراک ویژهای رو برات فعال کردیم تا بدون هیچ نگرانی از محدودیت زمانی، از سرویسهای ویژه گاما استفاده کنی.
اگه به اطلاعات بیشتری نیاز داری راهنمای تغییرات جدید رو ببین.
از همراهیت با گاما سپاسگزاریم.
با تقدیم احترام
با سپاس! گزارش شما ثبت شد.
در صورت پایین بودن بیش از حد pH لخته، چه اتفاقی برای بافت پنیر میافتد؟
بافت شکننده و خشک میشود.
2 )
بافت الاستیک و کشسان میشود.
3 )
لخته سفت نمیشود.
4 )
آب پنیر جذب میشود
منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!