آزمون مجازی فصل 5 درس تولید فرآورده های لبنی | واحد یادگیری 7: تولید خامه
دوره دوم متوسطه- فنی
دهم
صنایع غذایی (کشاورزی)
تولید فرآوردههای لبنی
اردیبهشت
شامل مباحث:
فصل 5: تولید خامه و کره
تعداد سوالات: 12
سطح دشواری:
متوسط
شروع:
آزاد
پایان:
آزاد
مدت پاسخگویی:
15 دقیقه
رایگان
2,000 تومان
لطفا برای اطمینان از عملکرد و تجربه بهتر از مرورگرهای مدرن و به روز مانند کروم یا فایرفاکس استفاده کنید.

پیش نمایش صفحه اول فایل
یکی از عیوب رایج در کره که به دلیل عدم رعایت شرایط بهداشتی یا دمایی در مرحله زدن ایجاد میشود چیست؟