{{ (unreadNum > 99)? '+99' : unreadNum }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
{{ number }}

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

تولید فرآورده‌های لبنی 1399/03/10

آزمون مجازی فصل 5 درس تولید فرآورده های لبنی | واحد یادگیری 8: تولید کره

دوره دوم متوسطه- فنی دهم صنایع غذایی (کشاورزی) تولید فرآورده‌های لبنی اردیبهشت
شامل مباحث: فصل 5: تولید خامه و کره
  تعداد سوالات: 20
  سطح دشواری: متوسط
  شروع: آزاد
  پایان: آزاد
  مدت پاسخگویی: 20 دقیقه

آزمون مجازی فصل 5 درس تولید فرآورده های لبنی | واحد یادگیری 8: تولید کره
پیش نمایش صفحه اول فایل
نوع: آزمون چهارگزینه‌ای
ثبت شده در 10 خرداد 1399
  

PH مناسب خامه کدام گزینه است؟