آزمون مجازی فصل 5 درس تولید فرآورده های لبنی | واحد یادگیری 8: تولید کره
دوره دوم متوسطه- فنی
دهم
صنایع غذایی (کشاورزی)
تولید فرآوردههای لبنی
اردیبهشت
شامل مباحث:
فصل 5: تولید خامه و کره
تعداد سوالات: 20
سطح دشواری:
متوسط
شروع:
آزاد
پایان:
آزاد
مدت پاسخگویی:
20 دقیقه
رایگان
3,000 تومان
لطفا برای اطمینان از عملکرد و تجربه بهتر از مرورگرهای مدرن و به روز مانند کروم یا فایرفاکس استفاده کنید.
پیش نمایش صفحه اول فایل
PH مناسب خامه کدام گزینه است؟