کلیپ آموزشی تولید فرآوردههای لبنی دهم رشته صنایع غذایی | روش استفاده ار pH متر
ویدئو آموزشی تولید فرآوردههای لبنی دهم رشته صنایع غذایی | انیمیشن مکانیسم هموژنایزر
محتوای آموزشی تولید فرآوردههای لبنی دهم رشته صنایع غذایی | هموژنیزه کردن شیر
کلیپ آموزشی تولید فرآوردههای لبنی دهم رشته صنایع غذایی | روش اندازه گیری اسیدیته…
محتوای آموزشی تولید فرآوردههای لبنی دهم رشته صنایع غذایی | اصول انجماد و تولید…
ویدئو آموزشی تولید فرآوردههای لبنی دهم رشته صنایع غذایی | انیمیشن طرز کار کلاریفایر
ویدئو آموزشی تولید فرآوردههای لبنی دهم رشته صنایع غذایی | انیمیشن مخازن نگهداری…
ویدیوی آموزشی حسابداری وجوه نقد و تحریر دفاتر قانونی دهم | پودمان 1: حسابداری پرداختها
آموزش فصل 4: انبساط گرمایی طولی، سطحی و حجمی
تدریس آنلاین صفحه 136 تا 142 ریاضی (1) فنی دهم | پودمان 5- نسبتهای مثلثاتی
موارد مشابه بیشتر
ویدئو آموزشی تولید فرآوردههای لبنی دهم رشته صنایع غذایی | انیمیشن مخازن نگهداری شیر خام، همزن های مغناطیسی
باز نشر محتواها در فضای مجازی، ممنوع است.

