محتوای آموزشی تولید فرآوردههای لبنی دهم رشته صنایع غذایی | اصول انجماد و تولید…
کلیپ آموزشی تولید فرآوردههای لبنی دهم رشته صنایع غذایی | روش استفاده ار pH متر
ویدئو آموزشی تولید فرآوردههای لبنی دهم رشته صنایع غذایی | انیمیشن مخازن نگهداری…
محتوای آموزشی تولید فرآوردههای لبنی دهم رشته صنایع غذایی | هموژنیزه کردن شیر
ویدئو آموزشی تولید فرآوردههای لبنی دهم رشته صنایع غذایی | انیمیشن طرز کار کلاریفایر
ویدئو آموزشی تولید فرآوردههای لبنی دهم رشته صنایع غذایی | انیمیشن مخازن نگهداری…
ویدئو آموزشی تولید فرآوردههای لبنی دهم رشته صنایع غذایی | انیمیشن مکانیسم هموژنایزر
فیلم حل مسائل صفحات 70 و 71 کتاب فیزیک فنی هنرستان | فصل 3: حالتهای ماده و فشار
تدریس دانش فنی پایه دهم حسابداری | پودمان 4: محاسبات و برآوردها (بخش اول)
تدریس پودمان 3 دانش فنی پایه رشته مکاترونیک | فیزیک مکانیک (حل ارزشیابی پایانی پودمان…
موارد مشابه بیشتر
کلیپ آموزشی تولید فرآوردههای لبنی دهم رشته صنایع غذایی | روش اندازه گیری اسیدیته شیر
باز نشر محتواها در فضای مجازی، ممنوع است.

