

ویدئو آموزشی تولید فرآوردههای لبنی دهم رشته صنایع غذایی | انیمیشن طرز کار کلاریفایر


محتوای آموزشی تولید فرآوردههای لبنی دهم رشته صنایع غذایی | هموژنیزه کردن شیر


محتوای آموزشی تولید فرآوردههای لبنی دهم رشته صنایع غذایی | اصول انجماد و تولید…


کلیپ آموزشی تولید فرآوردههای لبنی دهم رشته صنایع غذایی | روش استفاده ار pH متر


ویدئو آموزشی تولید فرآوردههای لبنی دهم رشته صنایع غذایی | انیمیشن مکانیسم هموژنایزر


ویدئو آموزشی تولید فرآوردههای لبنی دهم رشته صنایع غذایی | انیمیشن مخازن نگهداری…


ویدئو آموزشی تولید فرآوردههای لبنی دهم رشته صنایع غذایی | انیمیشن مخازن نگهداری…

تدریس پودمان 1: واحدهای اندازه گیری جرم | ص. 42 تا 44 کتاب درسی ریاضی 1 فنی

تدریس پودمان 1: واحدهای اندازه گیری طول | ص. 32 تا 38 کتاب درسی ریاضی 1 فنی

تدریس پودمان 1: نسبت های معکوس | ص. 24 تا 28 کتاب درسی ریاضی 1 فنی
موارد مشابه بیشتر
کلیپ آموزشی تولید فرآوردههای لبنی دهم رشته صنایع غذایی | روش اندازه گیری اسیدیته شیر
باز نشر محتواها در فضای مجازی، ممنوع است.