آزمون پودمان 3: تولید بستنی | کتاب تولید فرآوردههای لبنی                             
                            
                            
                            
                                
                                
            متوسطه دوم فنی
                دهم
                صنایع غذایی (کشاورزی)
                تولید فرآوردههای لبنی
    
    بهمن
    1403
                                
                                
                                
                            
                            
                                                                        یادگیری مراحل تولید بستنی 
مواد اولیه
استانداردها و آزمون کنترل کیفیت 
فرایندهای حرارتی،انجماد و هوادهی                                
                                         پاسخنامه تشریحی در پایان فایل آزمون قرار دارد.
                                    
                                    باز نشر محتواها در فضای مجازی، ممنوع است.
 
                        
                        
                            
                                پیش نمایش صفحه اول فایل
                            
                                                            
                                تعداد صفحات فایل : 3
                            
                                                    باز نشر محتواها در فضای مجازی، ممنوع است.
 
     
                                         مرتضی عبدی
                                            مرتضی عبدی                                        

 
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                     
                                                     
                                                                        