آزمون پودمان 4 تولید فرآورده های لبنی رشته صنایع غذایی | تولید پنیر
دوره دوم متوسطه- فنی
دهم
صنایع غذایی (کشاورزی)
تولید فرآوردههای لبنی
اسفند
شامل مباحث:
فصل 4: تولید پنیر
تعداد سوالات: 21
سطح دشواری:
متوسط
شروع:
آزاد
پایان:
آزاد
مدت پاسخگویی:
20 دقیقه
رایگان
3,000 تومان
لطفا برای اطمینان از عملکرد و تجربه بهتر از مرورگرهای مدرن و به روز مانند کروم یا فایرفاکس استفاده کنید.
پیش نمایش صفحه اول فایل
کدام گزینه شرایط صحیح سردخانه نگهداری پنیر را نشان میدهد؟