علت اصلی حرارتدهی شیر به دمای 90 درجه سلسیوس قبل از تولید کشک استارتر چیست؟
1 )
افزایش چربی3 )
افزایش pH4 )
افزایش پروتئینپاسخ تشریحی :
تحلیل ویدئویی تست
تحلیل ویدئویی برای این تست ثبت نشده است!
گاما رو نصب کن!
جستجو
پربازدیدها: #{{ tag.title }}
به پاس اعتمادی که به گاما داشتی، ما اشتراک ویژهای رو برات فعال کردیم تا بدون هیچ نگرانی از محدودیت زمانی، از سرویسهای ویژه گاما استفاده کنی.
اگه به اطلاعات بیشتری نیاز داری راهنمای تغییرات جدید رو ببین.
از همراهیت با گاما سپاسگزاریم.
با تقدیم احترام
با سپاس! گزارش شما ثبت شد.
علت اصلی حرارتدهی شیر به دمای 90 درجه سلسیوس قبل از تولید کشک استارتر چیست؟
1 )
افزایش چربی3 )
افزایش pH4 )
افزایش پروتئینتحلیل ویدئویی برای این تست ثبت نشده است!