گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

فرض کنید یک نوع کنسرو مربا درون ظرف شیشه‌ای دهانه‌گشاد بسته‌بندی شده است. برای این محصول، کدام یک از روش‌های اگزاستینگ مناسب‌تر است؟

1 ) 

پر کردن داغ

2 ) 

تونل بخار

3 ) 

هواگیری مکانیکی

4 ) 

تزریق بخار هنگام دربندی

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

پر کردن داغ در مورد مرباها کاربرد دارد، زیرا مربا خود هنگام پخت به دمای بالا رسیده و پس از داغ پر شدن، بخار جایگزین هوای سرفضا شده و با سرد شدن، خلأ ایجاد می‌کند. این روش ساده، مؤثر و مناسب برای ظروف شیشه‌ای است.

تحلیل ویدئویی تست

منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!