امتحان تولید کمپوت و کنسرو یازدهم هنرستان صنایع غذایی شهید یوسفی | فصل 4: قوطی کردن و سالم سازی حرارتی                            
                            
                            
                            
                                
                                
            متوسطه دوم فنی
                یازدهم
                صنایع غذایی (کشاورزی)
                تولید کمپوت و کنسرو
    
    خراسان رضوی
    ناحیه 6 مشهد
    شهید یوسفی 2
    اسفند
    1398
                                
                                
                                
                            
                            سوالات امتحان پودمانی تولید کمپوت و کنسرو یازدهم هنرستان صنایع غذایی شهید یوسفی | فصل 4: قوطی کردن و سالم سازی حرارتی
باز نشر محتواها در فضای مجازی، ممنوع است.
 
                        
                        
                            
                                پیش نمایش صفحه اول فایل
                            
                                                            
                                تعداد صفحات فایل : 2
                            
                                                    باز نشر محتواها در فضای مجازی، ممنوع است.
 
     
                                         امیر خدنگ نیکفرجام
                                            امیر خدنگ نیکفرجام                                        

 
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                    