آزمون آنلاین فصل 4: قوطی کردن و سالم سازی حرارتی | تولید کمپوت و کنسرو پایه یازدهم رشته صنایع غذایی
دوره دوم متوسطه- فنی
یازدهم
صنایع غذایی (کشاورزی)
تولید کمپوت و کنسرو
اسفند
1402
شامل مباحث:
فصل 4: قوطی کردن و سالم سازی حرارتی
تعداد سوالات: 12
سطح دشواری:
متوسط
شروع:
آزاد
پایان:
آزاد
مدت پاسخگویی:
10 دقیقه
رایگان
2,000 تومان
لطفا برای اطمینان از عملکرد و تجربه بهتر از مرورگرهای مدرن و به روز مانند کروم یا فایرفاکس استفاده کنید.

پیش نمایش صفحه اول فایل
حجم کل ظرف به چه صورت بدست می اید؟