آزمون آنلاین فصل 4: قوطی کردن و سالم سازی حرارتی | تولید کمپوت و کنسرو پایه یازدهم رشته صنایع غذایی
                                
                                
            متوسطه دوم فنی
                یازدهم
                صنایع غذایی (کشاورزی)
                تولید کمپوت و کنسرو
    
    اسفند
    1402
                                                                
                                
                                
                                    
                                        
                                        
                                    
                                    
                                        
                                        
                                    
                                        
                                        
                                    
                                        
                                        
                                    
                                        
                                        
                                    
                                    
                                    
                                        
                                        
                                                                    
                            
                            
                                            شامل مباحث:
                                                                                                                                                
                                                                                                    فصل 4: قوطی کردن و سالم سازی حرارتی
                                                
                                                                                    
                                    
                                              تعداد سوالات:  12
                                        
                                    
                                              سطح دشواری: 
                                            متوسط                                            
                                        
                                    
                                              شروع: 
                                            
                                                آزاد                                            
                                        
                                    
                                              پایان:
                                            
                                                آزاد                                            
                                        
                                    
                                              مدت پاسخگویی:
                                            
                                                10 دقیقه
                                            
                                        
                                    
                                    
                                                                            
                                                                                    
                                                
                                                    رایگان                                                
                                                
                                            
                                                                                                                    
                                    
                                                                            
                                            
                                                2,000 تومان                                            
                                            
                                        
                                                                        
                                    
                                    
                                        
                                        
                                    
                                    
                                                                    
                                
                                لطفا برای اطمینان از عملکرد و تجربه بهتر از مرورگرهای مدرن و به روز مانند کروم یا فایرفاکس استفاده کنید.
 
                            
                                
                                    پیش نمایش صفحه اول فایل
                                
                            چرا در فرآیند پر کردن ظروف شیشهای، قبل از پر شدن باید ظروف گرم شوند؟
 
     
                                         امیر خدنگ نیکفرجام
                                            امیر خدنگ نیکفرجام                                                                                     
                

 
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                    