{{ (unreadNum > 99)? '+99' : unreadNum }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
{{ number }}

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

تولید کمپوت و کنسرو 1403/02/10

آزمون آنلاین فصل 4: قوطی کردن و سالم سازی حرارتی | تولید کمپوت و کنسرو پایه یازدهم رشته صنایع غذایی

دوره دوم متوسطه- فنی یازدهم صنایع غذایی (کشاورزی) تولید کمپوت و کنسرو اسفند 1402
شامل مباحث: فصل 4: قوطی کردن و سالم سازی حرارتی
  تعداد سوالات: 12
  سطح دشواری: متوسط
  شروع: آزاد
  پایان: آزاد
  مدت پاسخگویی: 10 دقیقه

آزمون آنلاین فصل 4: قوطی کردن و سالم سازی حرارتی | تولید کمپوت و کنسرو پایه یازدهم رشته صنایع غذایی
پیش نمایش صفحه اول فایل
نوع: آزمون چهارگزینه‌ای
بروزرسانی شده در 10 اردیبهشت 1403
  

حجم کل ظرف به چه صورت بدست می اید؟