امتحان تولید کمپوت و کنسرو یازدهم هنرستان صنایع غذایی شهید یوسفی | فصل 2: آماده سازی مواد اولیه کنسروی                            
                            
                            
                            
                                
                                
            متوسطه دوم فنی
                یازدهم
                صنایع غذایی (کشاورزی)
                تولید کمپوت و کنسرو
    
    خراسان رضوی
    ناحیه 6 مشهد
    شهید یوسفی 2
    آذر
    1402
                                
                                
                                
                            
                            سوالات و پاسخنامه تشریحی درس کنسرو و کمپوت رشته صنایع غذایی هنرستان سال یازدهم در خراسان رضوی
                                         پاسخنامه تشریحی در پایان فایل آزمون قرار دارد.
                                    
                                    باز نشر محتواها در فضای مجازی، ممنوع است.
 
                        
                        
                            
                                پیش نمایش صفحه اول فایل
                            
                                                            
                                تعداد صفحات فایل : 2
                            
                                                    باز نشر محتواها در فضای مجازی، ممنوع است.
 
     
                                         امیر خدنگ نیکفرجام
                                            امیر خدنگ نیکفرجام                                        

 
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                    