امتحان تولید کمپوت و کنسرو یازدهم هنرستان صنایع غذایی شهید یوسفی | فصل 2: آماده سازی مواد اولیه کنسروی
دوره دوم متوسطه- فنی
یازدهم
صنایع غذایی (کشاورزی)
تولید کمپوت و کنسرو
خراسان رضوی
ناحیه 6 مشهد
شهید یوسفی 2
آذر
1402
سوالات و پاسخنامه تشریحی درس کنسرو و کمپوت رشته صنایع غذایی هنرستان سال یازدهم در خراسان رضوی
پاسخنامه تشریحی در پایان فایل آزمون قرار دارد.
باز نشر محتواها در فضای مجازی، ممنوع است.

پیش نمایش صفحه اول فایل
تعداد صفحات فایل : 2
باز نشر محتواها در فضای مجازی، ممنوع است.