کدام عامل در غذاهای چرب میتواند فرآیند حرارتی استریلیزاسیون را دشوارتر کند؟
1 )
اسیدیته بالا
2 )
کاهش نقطه سرد
3 )
افزایش سرعت انتقال حرارت
کاهش ضریب انتقال حرارت
پاسخ تشریحی :
تحلیل ویدئویی تست
منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!
 
    گاما رو نصب کن!
جستجو
پربازدیدها: #{{ tag.title }}
به پاس اعتمادی که به گاما داشتی، ما اشتراک ویژهای رو برات فعال کردیم تا بدون هیچ نگرانی از محدودیت زمانی، از سرویسهای ویژه گاما استفاده کنی.
اگه به اطلاعات بیشتری نیاز داری راهنمای تغییرات جدید رو ببین.
از همراهیت با گاما سپاسگزاریم.
        با تقدیم احترام
با سپاس! گزارش شما ثبت شد.
کدام عامل در غذاهای چرب میتواند فرآیند حرارتی استریلیزاسیون را دشوارتر کند؟
1 )
اسیدیته بالا
2 )
کاهش نقطه سرد
3 )
افزایش سرعت انتقال حرارت
کاهش ضریب انتقال حرارت
منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!