گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

چرا ثبات فاز چرب در شیر برای تولید خامه اهمیت دارد؟

1 ) 

زیرا چربی در این فرایند تغلیظ می‌شود.

2 ) 

زیرا چربی باعث کاهش ویسکوزیته محصول نهایی می‌شود.

3 ) 

زیرا چربی از رشد میکروب‌ها جلوگیری می‌کند.

4 ) 

زیرا چربی رنگ و بوی مطلوب به خامه می‌بخشد.

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

ثبات فاز چرب و امولسیونی شیر برای تولید خامه مهم است، زیرا در این فرایند چربی تغلیظ می‌شود و هرگونه آسیب به آن باعث افت کیفیت محصول می‌شود.

تحلیل ویدئویی تست

منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!