گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

کدام مورد در خصوص نقطه سرد (Cold Point) در کنسروها درست است؟

1 ) 

در غذاهای مایع، در مرکز هندسی ظرف قرار دارد.

2 ) 

در غذاهای جامد، نزدیک به سطح بالا قرار می‌گیرد.

3 ) 

تعیین‌کننده مدت زمان فرآیند حرارتی است.

4 ) 

تحت تأثیر pH ماده غذایی نیست.

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

نقطه سرد نقطه‌ای است که دیرتر از سایر نقاط به دمای مورد نظر می‌رسد و بر اساس آن، زمان و دمای لازم برای فرآیند حرارتی تنظیم می‌شود تا سالم‌سازی کامل انجام گیرد.

تحلیل ویدئویی تست

منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!