پودمان 1: اثر فرایند بر کیفیت مواد غذایی
                                دانش فنی تخصصی
                دوازدهم
                متوسطه دوم فنی
                                    صنایع غذایی (کشاورزی)
                
                            
        
        
        
        
        
کدامیک از باکتری های زیر حساس به حرارت نیست؟
1 )
اشرشیاکلی
2 )
سالمونلا
باسیلوس سرئوس
4 )
لیستریا
تحلیل ویدئویی تست
منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!
 
     
                 
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                    