{{ (unreadNum > 99)? '+99' : unreadNum }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
{{ number }}

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

دانش فنی تخصصی 1399/07/24

آزمون دانش فنی تخصصی رشته صنایع غذایی | پودمان 1: اثر فرآیند بر کیفیت مواد غذایی

دوره دوم متوسطه- فنی دوازدهم صنایع غذایی (کشاورزی) دانش فنی تخصصی آبان
شامل مباحث: پودمان 1: اثر فرایند بر کیفیت مواد غذایی
  تعداد سوالات: 15
  سطح دشواری: متوسط
  شروع: آزاد
  پایان: آزاد
  مدت پاسخگویی: 12 دقیقه

آزمون دانش فنی تخصصی رشته صنایع غذایی | پودمان 1: اثر فرآیند بر کیفیت مواد غذایی
پیش نمایش صفحه اول فایل
نوع: آزمون چهارگزینه‌ای
ثبت شده در 24 مهر 1399
  

محدودیت پرتودهی در کدام صنعت بیشتر است؟