آزمون دانش فنی تخصصی رشته صنایع غذایی | پودمان 1: اثر فرآیند بر کیفیت مواد غذایی
دوره دوم متوسطه- فنی
دوازدهم
صنایع غذایی (کشاورزی)
دانش فنی تخصصی
آبان
شامل مباحث:
پودمان 1: اثر فرایند بر کیفیت مواد غذایی
تعداد سوالات: 15
سطح دشواری:
متوسط
شروع:
آزاد
پایان:
آزاد
مدت پاسخگویی:
12 دقیقه
رایگان
3,000 تومان
لطفا برای اطمینان از عملکرد و تجربه بهتر از مرورگرهای مدرن و به روز مانند کروم یا فایرفاکس استفاده کنید.
پیش نمایش صفحه اول فایل
محدودیت پرتودهی در کدام صنعت بیشتر است؟