تعداد نتایج : 68
قرائتی: برای تغییر محتوای کتابهای درسی باید کودتا صورت بگیرد
به گزارش گاما به نقل از روابط عمومی دانشگاه شاهد، حجتالاسلام والمسلمین محسن قرائتی در آیین بهرهبرداری از مسجد پیامبر اعظم (ص) در دانشگاه شاهد بیان داشت: کشور را عرضه نگه میدارد و علم و هنر باید در کنار هم باشد. وی با طرح این سؤال که چرا به دانشگاه آمدهایم؟ افزود: اگر به خاطر کسب پول و ثروت به دانشگاه آمدهاید، بدانید که پس از فارغالتحصیلی امکان استخدام شدن برای همه دانشجویان وجود ندارد و به خاطر پول درس نخوانید، حتی اگر استخدام بشوید بعد از 30 سال با حقوقی که دریافت کردهاید تنها میتوانید یک خانه بخرید. رئیس ستاد اقامه نماز کشور ادامه داد: اگر هم به خاطر کسب مقام به دانشگاه آمدهاید باز هم ارزش ندارد زیرا بالاترین مقامی که بتوانید…
کلاسهای چادری و سنگی که با هیزم گرم می شوند
به گزارش گاما به نقل از خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس ؛ 22 بهمن سال گذشته سرودی از سوی بچههای مدرسه روستای تاچل علیشیر (از توابع منطقه شاهزاده عبدالله شهر اندیکای شهرستان مسجد سلیمان) در وصف رهبر معظم انقلاب اجرا و فیلم این سرود در فضای مجازی دست به دست شد تا اینکه اعضای گروه مدیحهسرایی و جمعخوانی قرآن محمد رسولالله(ص) بسیج تهران بزرگ با دیدن این فیلم به فکر اجرای مشترک با این بچهها افتادند. چند روز بعد کاروانی با عنوان «اردوی جهادی محمد رسولالله(ص)» راهی منطقه شدند تا ضمن اجرای کار مشترک با بچههای روستای تاچل علیشیر خدمات و هدایایی هم به این دانشآموزان تقدیم کنند. اما با حضور گروه در منطقه و مشاهده فقر و محرومیت مردم، اعضای…
آشنایی با هوشهای 8 گانه انسان
گاما- هوشها انواع و اقسام دارند؛ باید هر کسی در وجود خودش به دنبال هوش خود بگردد و تحصیلات و شغلش را بر پایه آن قرار دهد. هوارد گاردنر روانشناسی بود که اولین بار این حرف را بر سر نظام آموزشی سنتی دنیا فریاد کشید. درس پشت درس، دارید میافتید؟ کم کم دارد از تحصیلات آکادمیک حالتان به هم میخورد؟ دپ زدهاید که آنقدر خنگید که نمیتوانید درسهایی را که نصف بیشتر همکلاسیهایتان پاس میکنند، پاس کنید؟ دارید حس میکنید که بلا نسبت ما، «خنگ» هستید؟ اما آیا واقعا چون نمیتوانید درسهایتان را پاس کنید، خنگ هستید؟ آیا فقط آنهایی که مدرک دکترا و فوق لیسانسشان را قاب گرفتهاند و زدهاند بالای میز کامپیوترشان، باهوش…
معرفي مزيت ها و توانايي هاي لازم رشته هاي متوسطه دوم
قسمت اول گزارش هدایت تحصیلی و راهنمای انتخاب رشته دانش آموزان پایه نهم را در اينجا بخوانيد قسمت دوم هدایت تحصیلی و راهنمای انتخاب رشته براي دانش آموزان پایه نهم این راهنما با یک نگاه واقع بینانه به آیندۀ بازار کار ایران و اهمیت تناسب توان و استعداد تحصیلی دانشآموزان با رشته تحصیلی تهیه شده است. گزارش تجربه چند فرد موفق و ناموفق (از نظر تحصیلی) برای آشنایی شما با سرنوشت انتخاب آگاهانه یا ناآگاهانه بیان شده است. امیدواریم با مطالعۀ آن بتوانید مسیر شایستهای برای رشد و تعالی خود انتخاب نمایید. عناوين رشتههاي دورهي دوم متوسطه و شرط ورود به آنها معرفي هر رشته و مزيتهاي آن شاخهي نظري 1- رياضي فيزيك 2- علوم تجربي 3- ادبيات و علوم انساني 4- معارف اسلامي…
هدایت تحصیلی و راهنمای انتخاب رشته دانش آموزان پایه نهم
این راهنما با یک نگاه واقع بینانه به آیندۀ بازار کار ایران و اهمیت تناسب توان و استعداد تحصیلی دانشآموزان با رشته تحصیلی تهیه شده است. گزارش تجربه چند فرد موفق و ناموفق (از نظر تحصیلی) برای آشنایی شما با سرنوشت انتخاب آگاهانه یا ناآگاهانه بیان شده است. امیدواریم با مطالعۀ آن بتوانید مسیر شایستهای برای رشد و تعالی خود انتخاب نمایید. نكتهها اهميت انتخاب رشته عوامل مؤثر در انتخاب رشته هدف شما از انتخاب رشته چيست؟ ملاكهاي هدايت تحصيلي و انتخاب رشته نكتهها والدین محترم، برای انتخاب فرزندان خود ارزش قائل باشید و به نظر آنها احترام بگذارید تا خود مسیر زندگی خود را رقم بزنند....! درباره مزيت يك رشته هرگز فكر باطل نكنيد و به دقت تحقيق كنيد....! قبل…
مصرف زياد فست فودها و کاهش توانايي علمي دانش آموزان
گاما- محققان در پي تحقيقاتي تازه مي گويند مصرف بيش از حد فست فودها(غذاهاي اماده) بر عملکرد دانش آموزان در مدرسه تاثير منفي خواهد داشت. روزنامه ديلي تلگراف: محققان در پي تحقيقاتي تازه مي گويند مصرف بيش از حد فست فودها(غذاهاي اماده) بر عملکرد دانش آموزان در مدرسه تاثير منفي خواهد داشت. دانش آموزاني که بيش از سه بار در هفته از غذاهاي آماده مانند برگرها و چيپس استفاده مي کنند،نمرات پايين تري در مدرسه مي گيرند. اين يافته ها که در نتيجه مطالعه روي بيش از پنج هزار و پانصد دانش آموز مقطع دبستان در انگليس به دست آمده است حتي وقتي فاکتورهاي درآمد،نژاد و وزن دانش آموزان نيز لحاظ شود،صدق مي کند.طبق اين تحقيق،نمرات برخي دانش آموزان در دروس ادبيات و رياضي حتي تا شانزده درصد نيز کاهش يافته است.…
کدام یک؛ دانشگاه فرهنگیان یا تربیت معلم؟
گاما- چرا دانشگاه فرهنگیان؟ چرا تربیت معلم نه، و دانشگاه فرهنگیان آری؟ مگر ما چه چیزی از تربیت معلم میخواستیم که نـتوانست برآورده سازد و اینک از دانشگاه فرهنگیان انتظار داریم که آن را تحقق بخشد؟ چند وقتی است ذهنم را این نکته درگیر کرده است که اصــلا چرا دانــشگاه فرهنگیان؟ اجازه دهید قدری بیشتر شرح دهم. چرا تـربیت مـعلم نه، و دانشگاه فرهنگیان آری؟ مگر ما چه چیزی از تربیت معلم می خــواستیم که نـتوانست برآورده سازد و اینک از دانـــشگاه فـــرهنگیان انتظار داریم که آن را تحقق بخشد؟این ها همه و همه را بايد در ساختار دانشگاه فــرهنگیان و تجربه های تربیت معلم جستجو کرد!آنچه که در آن شکی نـــیست انتــظارات از هر دو مجموعه؛((تربیت نیروی مومن و متعهد))در طراز جمهوری اسلامی است. ولی اینکه کــدامیک…
فرهنگیان بازنشسته از خانه رانده شدند
گاما- وزارت آموزش و پرورش مسئولیت بیمه بازنشستگان فرهنگیان را نمی پذیرد و سازمان صندوق بازنشستگی نیز برای پرداخت هزینه آنان بهانه می آورد. بیمه فرهنگیان چه طلایی باشد چه رنگ دیگری درخشنده نیست و همواره نارضایتی معلمان را به دنبال دارد و نظام تعلیم تربیت کشور نتوانسته است تاکنون رضایت کامل این قشر موثر جامعه را در موضوع بیمه برآورده کند. فرهنگیان شاغل تحت پوشش بیمه وزارت آموزش و پرورش هستند اما هنگام بازنشستگی و پا گذاشتن در سنی که بیماری های مختلف را در پی دارد شامل بیمه فرهنگیان نمی شوند و باید تحت پوشش صندوق بازنشستگی قرار گیرند. این درحالی است که در گذشته بیمه تکمیلی شاغلین و بازنشستگان هر دو تحت پوشش وزارت آموزش و پرورش بود و حداقل بسیاری از هزینه های سنگین درمانی بدون سقف تعیین شده بود.…
راهکار صحیح ارتباط والدین با فرزندان در مواجهه با شبکههای اجتماعی
گاما- یک روانشناس علوم تربیتی گفت: داشتن تفریحات مشترک و گفتوگو در خانواده و صحبت در موضوعات اجتماعی به طوری که دانشآموز اجازه نقد داشته باشد و نقد او را با احترام تحلیل کنیم، بسیار مهم است. به گزارش گاما به نقل از فارس ویدا فلاح روانشناس علوم تربیتی در پاسخ به این پرسش که «راه ارتباط با دانشآموزان با وجود ابزارهای ارتباطی جدید چیست؟»، اظهار داشت: آنقدر باید جاذبههای ارتباطی والدین یا کادر مدرسه با دانشآموزان زیاد باشد که وقتی شرایط تغذیه فکری توسط رسانههای مجازی فراهم است، دانشآموزان به سمت محرکهای صحیح جذب شوند. وی با طرح این پرسش که «با این شرایط در مقابل رسانههای مجازی چه جاذبههایی داریم؟»، گفت: ما با باید…
انحلال مدارس استعدادهای درخشان/معیارهای سنجش تیزهوشی غلط است
گاما- انحلال مدارس سمپاد موجب نگرانی و بلاتکلیفی خانوادهها برای ثبتنام فرزندانشان در سال تحصیلی آینده شده است. آموزشوپرورش در سیاستی جدید به دنبال محدودسازی است و براین اساس ادغام مدارس سمپاد و بازگشت دانشآموزان به مدارس عادی پیگیری میشود. به گزارش گاما به نقل از تسنيم، رشد بیرویه مدارس تیزهوشان خبری بود که طی دو سال اخیر بارها از سوی مسئولان وزارت آموزشوپرورش مطرح شد، به اذعان مسئولان، این مدارس طی سالهای اخیر روند قارچ گونهای داشتند و درهای آنها به راحتی به روی دانشآموزان باز شد، حتی افرادی که در زمره تیزهوشان محسوب نمیشوند در مدارس استعدادهای درخشان در حال تحصیلند. آنگونه که علی اصغر فانی وزیر آموزشوپرورش…