تعداد نتایج : 68
تغییرات در نحوه برگزاری کنکور 1401
- تأثیر 40 درصدی سوابق تحصیلی به صورت مثبت - تغییر طراحی سوالات آزمون سراسری به صورت محتوایی تغییر سوالات از حالت کلیشهای به محتوایی در چارچوب کتب درسی - کاهش تعداد سوالات آزمون سراسری تعداد سوالات تغییر خواهد کرد، ممکن است در حد 5 تا 6 سوال در برخی دروس کمتر شود. - کاهش زمان پاسخگویی به سوالات تغییر زمان پاسخگویی به سوالات (پاسخنامه جدید 70 تا 80 دقیقه دست داوطلبان خواهد بود.) - تغییر در تعداد دفترچه و پاسخنامه سوالات 1 دفترچه عمومی + 1 پاسخنامه عمومی 2 دفترچه تخصصی + 2 پاسخنامه تخصصی - تغییر شکل ظاهری پاسخنامه سوالات پاسخنامه هر درس در یک ستون مجزا - افزایش 20 درصدی ظرفیت رشته پزشکی غلامرضا درویش پور- رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در مورد تغییرات کنکور 1401 سازمان سنجش خبر داد. به…
خود مراقبتی و ایمنی در برابر ویروس كورونا
دستورالعمل جامع خودمراقبتی و ایمنی در خصوص ویروس كورونا بر اساس بهداشت، پزشکی رایج و آموزههای طب ایرانی مدتی است موضوع ویروس كورونا (با نام دقیقتر COVID19) باعث ایجاد نگرانی در مردم عزیز شده که امیدواریم به لطف خداوند و با کمترین آسیب جسمی، روحی و اجتماعی بتوانیم از آن عبور کنیم. راههای انتقال کوروناویروس جدید همانند سایر ویروسهای کورونا و ویروس آنفلوانزاست. یعنی از طریق تماس دست آلوده به ترشحات تنفسی با چشم، بینی و دهان و از راه قطرات تنفسی (از طریق عطسه، سرفه و صحبت کردن چهره به چهره به مدت طولانی) منتقل میشود. بنابراین استفاده از ماسک برای فرد بیمار و شستشوی مکرر دستها و صورت برای سایر افراد راههای مهم پیشگیری محسوب میشوند. اصل و قدم اول برای…
امتحان بخشی از زندگی است / توصیههایی برای امتحانات
با نزدیک شدن به فصل امتحانات معلمان و دانشآموزان سعی میکنند با هدف گذاری و برنامه ریزی مناسب، تلاشهای خود را بیشتر نموده تا به نتایج مطلوبی برسند؛ زیرا هر دو دسته عملکردشان اهمیت دارد: - آیا خوب آموزش دادهام؟ - آیا خوب آموختهام؟ هر چند از دیدگاه صاحبنظران آموزش با یادگیری متفاوت است، اما همواره تلاش مینماییم تفاوت این دو متغیر کم باشد تا به اهداف آموزشی از پیش تعیین شده برسیم. بخشی از معیار و شاید مهمترین آنها، بررسی نتایج آزمونهایی میباشد که در امتحانات پیشرو خواهیم داشت. لذا فرصت را از همین روزها غنیمت شمرده و با داشتن برنامهای دانشآموزان را یاری نماییم. دانشآموزان در فرصت باقیمانده چگونه…
سبک آموزش استاد عشق پروفسور حسابی
پروفسور حسابی میگوید: ۲۲ سال درس دادم؛ ۱- هیچگاه لیست حضور و غیاب نداشتم. چون کلاس باید اینقدر جذاب باشد که بدون حضور و غیاب شاگردت به کلاس بیاید. ۲- هیچگاه سعی نکردم کلاسم را غمگین و افسرده نگه دارم! چون کلاس، خانه دوم دانش آموز هست. ۳-هر دانش آموزی دیر آمد، سر کلاس راهش دادم! چون میدانستم اگر ۱۰ دقیقه هم به کلاس بیاید؛ یعنی احساس مسئولیت نسبت به کارش ۴- هیچگاه بیشتر از دو بار حرفم را تکرار نکردم. چون اینقدر جذاب درس میدادم که هیچکس نگفت بار سوم تکرار کن. ۵- هیچگاه ۹۰ دقیقه درس ندادم! چون میدانستم کشش دانش آموز متوسط و کم هوش و باهوش با هم فرق دارد. ۶- هیچگاه تکلیف پولی برای کسی مشخص نکردم! چون میدانستم ممکن است بچهای مستضعف باشد یا یتیم. ۷- هیچگاه…
باسوادترین مردم دنیا کجا زندگی میکنند؟
گاما- مجمع جهانی اقتصاد، هر سال کشورها را بر اساس آمار و ارقامی که منتشر میکنند در رشتهها و حوزههای مختلف طبقهبندی میکند تا مشخص شود کشورها نسبت به یکدیگر در چه جایگاهی قرار دارند. یکی از این شاخصها، شاخص کیفیت دسترسی به تحصیلات است که بر اساس چهار معیار زیر رتبهبندی شده است: ۱. ظرفیت موجود برای دسترسی جمعیت کشور به تحصیلات دانشگاهی ۲. میزان مهارت انباشته و مورد استفاده جمعیت کشور ۳. انطباق آموزش و پرورش کشور با شاخصهای لازم برای بهبود شرایط اقتصادی ۴. میزان مهارت آموختهشده به جمعیت کشور شاید تصور شود کشورهایی مثل ایران با یکی از جوانترین جمعیتهای دنیا و تعداد قابل ملاحظهای دانشگاه و دانشکده یا کشورهایی مانند هند با نرخ…
جلوگیری از خمیده شدن قامت نسل آینده: راهنمای خرید کوله پشتی
گاما- انتخاب کوله پشتیهای استاندارد قطعا هزینه اش بیشتر از درمان انحراف ستون فقرات در بزرگسالی نیست. به گزارش گاما به نقل از خبرگزاری صدا و سیما؛ انتخاب کوله پشتیهای استاندارد و البته با قیمت مناسب شاید کمی وقت خانوادهها را بگیرد و هزینه بر باشد، اما قطعا هزینه اش بیشتر از درمان انحراف ستون فقرات در بزرگسالی نیست. دانلود ویدیو
مسیر اشتباه هدایت تحصیلی؛ تجربی و هنرستانها در بنبست
گاما- رقابت دو سوم داوطلبان کنکور در گروه تجربی حکایت از مسیر اشتباه هدایت تحصیلی دانشآموزان دارد اما چه عواملی سبب ایجاد این حد از عدم توازن در رشتههای تحصیلی شده است؟ به گزارش گاما به نقل از خبرگزاری تسنیم، با استقرار ساختار 6.3.3 چند سالی است که هدایت تحصیلی دانشآموزان در پایان پایه نهم انجام میشود و پایان دوره متوسطه اول سرآغاز تردید و دلنگرانی دانشآموزان برای انتخاب رشته تحصیلی است و در این میان سوق یافتن به هنرستانها یا انتخاب رشته ریاضی و دل کندن از رشته تجربی و خیال شیرین دکتر شدن ماجرای خاص خود را دارد. هنوز دانشآموزان و خانوادهها به این باور نرسیدهاند که در انتخاب رشته در کنار علاقه دانشآموز یا نگرش حاکم بر…
مصاحبه با نفرات برتر کنکور 97 در تمامی گروههای آزمایشی
گاما- مصاحبههای خواندنی و جذاب نفرات برتر کنکور که از منابع مختلف جمعآوری شده را میتوانید در ادامه بخوانید؛ مطالبی که هر بند آن میتواند تلنگری در یک نفر ایجاد کند. به گزارش گاما، کنکور سراسری امسال در گروههای آزمایشی علوم انسانی، علوم ریاضی و فنی، هنر، علوم تجربی و زبانهای خارجی به ترتیب در صبح و بعدازظهر روزهای پنجشنبه و جمعه 7 و 8 تیرماه، در 375 شهرستان و 479 حوزه امتحانی و 22 کشور خارجی و 25 حوزه امتحانی خارج از کشور با حضور یک میلیون و 11 هزار و 825 نفر برگزار شد که از این تعداد 599 هزار و 313 نفر زن و 412 هزار و 512 نفر مرد بودند. سازمان سنجش آموزش کشور اسامی نفرات برتر هر گروه آزمایشی را اعلام کرد که بر این اساس 10 نفر برتر گروههای آزمایشی…
برتراند راسل: معلم کیست و وظيفۀ او چيست؟
حرفۀ معلمی و تدریس در صد سال اخیر بیشتر از هر حرفۀ دیگر دستخوش تغییر و تحول گردیده و از حرفهای کوچک و محدود و بسیار تخصصی که با اقلیت مردم ارتباط داشته به شعبهای عظیم و مهم از خدمات عمومی تبدیل شده است. معلمی سابقهای دراز و بس شریف دارد که از آغاز تاریخ تا ازمنۀ اخیر ادامه داشته است. اما در جهان کنونی، معلمی که از عقائد و آرمانهای اسلاف خود ملهم میگردد، احتمالاً به این نتیجه میرسد که وظیفه وی آن نیست که آنچه را فکر میکند، تعلیم دهد؛ بلکه وظیفهاش تلقین عقائد و عام داوریهائی (Prejudice) است که کارفرمایانش مفید و ثمربخش میشمرند. در روزگار گذشته کسی را معلم میدانستند که دانش و حکمت فوق العاده داشته و مردم نیز سعی وافی مبذول میداشتهاند…
انواع، علل و راهکارهای کاهش اضطراب امتحان
اضطراب یکی از شایعترین حالات روحی است که تقریباً در همه انسانها در طول زندگی و به درجات مختلف بروز میکند. اضطراب امتحان نیز معمولاً با نزدیک شدن امتحانات در فرد نمایان میشود، بطوریکه هرکس در طول زندگی خود حداقل یک بار این احساس را تجربه کرده است. انسان دوست دارد هنگام ارزیابی و نقادی رفتارهایش بوسیلهی دیگران حداقل امکان ممکن را کسب نماید. به همین دلیل هر زمان که در موقعیت امتحان یا آزمونی قرار میگیرد دچار اضطراب میشود، هر چند موضوع امتحان را بارها و بارها تمرین کرده باشد. دانش آموزی که درسش را خوانده و یا فردی که برای استخدام باید در مصاحبه شرکت کند، اگر چه میداند از او سؤالات معمولی پرسیده خواهد شد اما با نزدیکتر شدن زمان امتحان مضطربتر…