گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

یکی از عیوب رایج در کره که به دلیل عدم رعایت شرایط بهداشتی یا دمایی در مرحله زدن ایجاد می‌شود چیست؟

1 ) 

طعم فلزی

2 )  طعم ترش و مخمری

3 ) 

سفت شدن بیش از حد

4 ) 

بوی تند چربی سوخته

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

عدم رعایت بهداشت و دما در فرآیند زدن خامه ممکن است باعث رشد مخمرها و باکتری‌های نامطلوب شده و کره طعم ترش و مخمری پیدا کند.

تحلیل ویدئویی تست

تحلیل ویدئویی برای این تست ثبت نشده است!