گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

هموژنیزاسیون چه تاثیری بر امولسیون خامه دارد؟

1 ) 

ناپایدار کردن امولسیون

2 )  پایدار کردن امولسیون

3 ) 

 کاهش ویسکوزیته

4 ) 

افزایش اندازه گویچه‌های چربی

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

هموژنیزاسیون سبب پایدار شدن امولسیون و بهبود خواص رئولوژیک خامه می‌شود.

تحلیل ویدئویی تست

تحلیل ویدئویی برای این تست ثبت نشده است!