گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

شكل زير نمايی از واكنش تكه گوشت چرب با . . . را نشان می‌دهد. با توجه به اين واكنش كه تنها واكنش چربی موجود در گوشت را نشان می‌دهد، می‌توان نتيجه گرفت مولكول چربی موجود در اين گوشت . . . است . اين واكنش يكی از روش‌های شناسايی . . . از ديگر هيدروكربن‌ها است.

1 ) 

گاز كلر – سير شده – آلكن‌ها

2 ) 

بخار برم – سير شده – آلكان‌ها 

3 ) 

بخار برم – سير نشده – آلكن‌ها 

4 ) 

گاز كلر – سير نشده – آلكان‌ها 

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

همه آلكن‌ها با برم واكنش داده و رنگ قرمز آن را از بين می‌برند به گونه‌ای كه اين واكنش يكی از روش‌های شناسايی آن‌ها از ديگر هيدروكربن‌ها می‌باشد. چربی‌ای كه سير نشده می‌باشد در واكنش با برم به فراورده سير شده تبديل می‌شود.

تحلیل ویدئویی تست

منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!

مرتضی اوحدی فر