نمونه سؤالات تستی آمادگی کنکور سراسری شیمی (2) یازدهم رشتۀ تجربی و ریاضی | فصل 2: در پی غذای سالم
فصل 2: در پی غذای سالم
قسمت 1: مفاهیم اولیه ترموشیمی
قسمت 2: جاری شدن انرژی گرمایی و گرماشیمی
قسمت 3: آنتالپی، آنتالپی پیوند، گروههای عاملی اکسیژندار و آنتالپی سوختن
قسمت 4: اندازهگیری آنتالپی واکنشها با روش گرماسنجی و قانون هس
قسمت 5: آهنگ و سرعت فرایندهای شیمیایی
قسمت 6: غذا، پسماند و ردپای آن
لطفا برای اطمینان از عملکرد و تجربه بهتر از مرورگرهای مدرن و به روز مانند کروم یا فایرفاکس استفاده کنید.

دو قطعه آهن هم دما مطابق شکلهای داده شده زیر، در دسترس است:
الف) ظرفیت گرمایی این دو قطعه آهن را با نوشتن دلیل، مقایسه کنید.
ب) اگر 67/5 ژول گرما لازم باشد تا دمای آهن در شکل (2) را به اندازهٔ ${10^ \circ }C$ افزایش دهیم، گرمای ویژهٔ آهن را به دست آورید.
ج) گرمای ویژهٔ آهن در شکل (1) کدام یک از اعداد $0/45,0/9$ و $0/225J.g{.^ \circ }{C^{ - 1}}$ است؟ چرا؟