نمونه سؤالات تستی آمادگی کنکور سراسری شیمی (2) یازدهم رشتۀ تجربی و ریاضی | فصل 2: در پی غذای سالم
فصل 2: در پی غذای سالم
قسمت 1: مفاهیم اولیه ترموشیمی
قسمت 2: جاری شدن انرژی گرمایی و گرماشیمی
قسمت 3: آنتالپی، آنتالپی پیوند، گروههای عاملی اکسیژندار و آنتالپی سوختن
قسمت 4: اندازهگیری آنتالپی واکنشها با روش گرماسنجی و قانون هس
قسمت 5: آهنگ و سرعت فرایندهای شیمیایی
قسمت 6: غذا، پسماند و ردپای آن
لطفا برای اطمینان از عملکرد و تجربه بهتر از مرورگرهای مدرن و به روز مانند کروم یا فایرفاکس استفاده کنید.
چند مورد از مطالب زير درستاند؟
الف) ردپای غذا همانند ردپای كربن دیاكسيد و آب دو چهرهٔ آشكار و پنهان دارد.
ب) چهرهٔ آشكار ردپای غذا شامل همهٔ منابعی است كه در تهيهٔ غذا از آغاز تا سر سفره سهم داشتهاند.
پ) سهم توليد گاز كربن دیاكسيد در ردپای غذا به مراتب بيشتر از سوختن سوختها در خودروها، كارخانهها و ... است.

