نمونه سؤالات تستی آمادگی کنکور سراسری شیمی (2) یازدهم رشتۀ تجربی و ریاضی | فصل 2: در پی غذای سالم
فصل 2: در پی غذای سالم
قسمت 1: مفاهیم اولیه ترموشیمی
قسمت 2: جاری شدن انرژی گرمایی و گرماشیمی
قسمت 3: آنتالپی، آنتالپی پیوند، گروههای عاملی اکسیژندار و آنتالپی سوختن
قسمت 4: اندازهگیری آنتالپی واکنشها با روش گرماسنجی و قانون هس
قسمت 5: آهنگ و سرعت فرایندهای شیمیایی
قسمت 6: غذا، پسماند و ردپای آن
لطفا برای اطمینان از عملکرد و تجربه بهتر از مرورگرهای مدرن و به روز مانند کروم یا فایرفاکس استفاده کنید.
يک تكه ورقۀ آلومينيمی به جرم 4/2 گرم و با دمای 60 درجۀ سلسيوس را درون 45 گرم آب با دمای 9 درجۀ سلسيوس میاندازيم تا همدما شوند. دمای تعادلی كدام است؟ $({{c}_{{{H}_{2}}O}}=4/2,{{c}_{AI}}=0/9J.{{g}^{-1}}.{{K}^{-1}})$