در کدام حالت زیر احتمال تشکیل قوطی بادکرده کاذب بیشتر است؟
1 )
رشد میکروبی فعال در محصول3 )
درببندی ناقص در فشار بالا4 )
تخمیر ماده غذایی پیش از پختپاسخ تشریحی :
تحلیل ویدئویی تست
منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!
گاما رو نصب کن!
جستجو
پربازدیدها: #{{ tag.title }}
به پاس اعتمادی که به گاما داشتی، ما اشتراک ویژهای رو برات فعال کردیم تا بدون هیچ نگرانی از محدودیت زمانی، از سرویسهای ویژه گاما استفاده کنی.
اگه به اطلاعات بیشتری نیاز داری راهنمای تغییرات جدید رو ببین.
از همراهیت با گاما سپاسگزاریم.
با تقدیم احترام
با سپاس! گزارش شما ثبت شد.
در کدام حالت زیر احتمال تشکیل قوطی بادکرده کاذب بیشتر است؟
1 )
رشد میکروبی فعال در محصول3 )
درببندی ناقص در فشار بالا4 )
تخمیر ماده غذایی پیش از پختمنتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!