گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

در کدام حالت زیر احتمال تشکیل قوطی بادکرده کاذب بیشتر است؟

1 ) 

رشد میکروبی فعال در محصول

2 )  عدم اگزاست کامل پیش از درب‌بندی

3 ) 

درب‌بندی ناقص در فشار بالا

4 ) 

تخمیر ماده غذایی پیش از پخت

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

بادکردگی کاذب زمانی رخ می‌دهد که در قوطی گاز یا هوا باقی‌مانده باشد ولی رشد میکروبی در کار نباشد. این ناشی از اگزاست ناقص یا خنک‌سازی نادرست است و خطرناک نیست ولی ظاهری مشابه فساد دارد.

تحلیل ویدئویی تست

منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!