گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

چرا در فرآیند تولید خامه، عمل هموژنیزاسیون انجام نمی‌شود؟

1 ) 

جلوگیری از طعم تلخ خامه

2 )  جلوگیری از تشکیل گلبول‌های چربی ریز

3 ) 

افزایش ماندگاری خامه

4 ) 

تسهیل جداسازی چربی از شیر

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

در تولید خامه برای کره‌سازی، هموژنیزاسیون انجام نمی‌شود چون این کار باعث ریز شدن گلبول‌های چربی و سخت شدن فرآیند زدن و کره‌سازی می‌شود.

تحلیل ویدئویی تست

منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!