گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

چرا خامه زده شده بهتر است هموژنیزه نشود؟

1 ) 

باعث افزایش ماندگاری می‌شود..

2 ) 

باعث بهبود طعم می‌شود.

3 ) 

باعث از بین رفتن خاصیت کف‌کنندگی می‌شود.

4 ) 

تاثیری ندارد.

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

هموژنیزاسیون باعث از بین رفتن برخی خواص خامه مانند ایجاد کف می‌شود.

تحلیل ویدئویی تست

تحلیل ویدئویی برای این تست ثبت نشده است!