چرا خامه زده شده بهتر است هموژنیزه نشود؟
1 )
باعث افزایش ماندگاری میشود..
2 )
باعث بهبود طعم میشود.
باعث از بین رفتن خاصیت کفکنندگی میشود.
4 )
تاثیری ندارد.
پاسخ تشریحی :
تحلیل ویدئویی تست
منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!
گاما رو نصب کن!
جستجو
پربازدیدها: #{{ tag.title }}
به پاس اعتمادی که به گاما داشتی، ما اشتراک ویژهای رو برات فعال کردیم تا بدون هیچ نگرانی از محدودیت زمانی، از سرویسهای ویژه گاما استفاده کنی.
اگه به اطلاعات بیشتری نیاز داری راهنمای تغییرات جدید رو ببین.
از همراهیت با گاما سپاسگزاریم.
با تقدیم احترام
با سپاس! گزارش شما ثبت شد.
چرا خامه زده شده بهتر است هموژنیزه نشود؟
1 )
باعث افزایش ماندگاری میشود..
2 )
باعث بهبود طعم میشود.
باعث از بین رفتن خاصیت کفکنندگی میشود.
4 )
تاثیری ندارد.
منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!