گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

در تولید کنسرو لوبیا چیتی، کدام ویژگی باعث می‌شود از فرآیند «پیش‌پز کردن» قبل از قوطی‌کردن استفاده شود؟

1 )  تسریع در استریلیزاسیون

2 ) 

جذب بهتر طعم‌دهنده‌ها

3 ) 

بهبود رنگ محصول

4 ) 

کاهش میزان اکسیژن محلول

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

لوبیا خشک است و دیرپز؛ پیش‌پز کردن باعث نیم‌پز شدن آن می‌شود، و در نتیجه در مرحله استریلیزاسیون داخل قوطی، نیاز به زمان طولانی برای رسیدن به بافت مناسب نخواهد بود.

تحلیل ویدئویی تست

منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!