در تولید کنسرو لوبیا چیتی، کدام ویژگی باعث میشود از فرآیند «پیشپز کردن» قبل از قوطیکردن استفاده شود؟
2 )
جذب بهتر طعمدهندهها3 )
بهبود رنگ محصول4 )
کاهش میزان اکسیژن محلولپاسخ تشریحی :
تحلیل ویدئویی تست
منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!
گاما رو نصب کن!
جستجو
پربازدیدها: #{{ tag.title }}
به پاس اعتمادی که به گاما داشتی، ما اشتراک ویژهای رو برات فعال کردیم تا بدون هیچ نگرانی از محدودیت زمانی، از سرویسهای ویژه گاما استفاده کنی.
اگه به اطلاعات بیشتری نیاز داری راهنمای تغییرات جدید رو ببین.
از همراهیت با گاما سپاسگزاریم.
با تقدیم احترام
با سپاس! گزارش شما ثبت شد.
در تولید کنسرو لوبیا چیتی، کدام ویژگی باعث میشود از فرآیند «پیشپز کردن» قبل از قوطیکردن استفاده شود؟
2 )
جذب بهتر طعمدهندهها3 )
بهبود رنگ محصول4 )
کاهش میزان اکسیژن محلولمنتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!