گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!
ریاضی و آمار (2) یازدهم
0 نفر

هدف اصلی از پیش‌خنک کردن خامه قبل از زدن چیست؟

1 )  افزایش چسبندگی گلبول‌های چربی

2 ) 

کاهش اکسیداسیون چربی

3 ) 

افزایش سرعت زدن

4 ) 

جلوگیری از رشد کپک‌ها

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

پیش‌خنک کردن خامه تا دمای 5-10 درجه سانتی‌گراد باعث سخت شدن جزئی چربی و چسبندگی بهتر گلبول‌ها هنگام زدن می‌شود که منجر به تولید کره با کیفیت بالاتر خواهد شد.

تحلیل ویدئویی تست

تحلیل ویدئویی برای این تست ثبت نشده است!