در فرآیند هموژنیزه کردن خامه، کاهش بیش از حد اندازه گلبولهای چربی چه اثری بر تولید کره دارد؟
1 )
تسهیل فرآیند زدن خامه3 )
بهبود بافت کره4 )
کاهش سرعت اکسیداسیون چربیپاسخ تشریحی :
تحلیل ویدئویی تست
منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!
گاما رو نصب کن!
جستجو
پربازدیدها: #{{ tag.title }}
به پاس اعتمادی که به گاما داشتی، ما اشتراک ویژهای رو برات فعال کردیم تا بدون هیچ نگرانی از محدودیت زمانی، از سرویسهای ویژه گاما استفاده کنی.
اگه به اطلاعات بیشتری نیاز داری راهنمای تغییرات جدید رو ببین.
از همراهیت با گاما سپاسگزاریم.
با تقدیم احترام
با سپاس! گزارش شما ثبت شد.
در فرآیند هموژنیزه کردن خامه، کاهش بیش از حد اندازه گلبولهای چربی چه اثری بر تولید کره دارد؟
1 )
تسهیل فرآیند زدن خامه3 )
بهبود بافت کره4 )
کاهش سرعت اکسیداسیون چربیمنتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!