گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!
  صفحه ای با این مشخصات پیدا نشد. ممکن است به دلایلی این صفحه حذف شده باشد.

در فرآیند هموژنیزه کردن خامه، کاهش بیش از حد اندازه گلبول‌های چربی چه اثری بر تولید کره دارد؟

1 ) 

تسهیل فرآیند زدن خامه

2 )  افزایش پایداری فاز چربی و کاهش بازده کره‌گیری

3 ) 

بهبود بافت کره

4 ) 

کاهش سرعت اکسیداسیون چربی

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

هموژنیزه کردن بیش از حد باعث کوچک شدن گلبول‌های چربی و افزایش پایداری امولسیون می‌شود که فرآیند جدا شدن چربی در هنگام زدن را دشوار کرده و بازده تولید کره را کاهش می‌دهد.

تحلیل ویدئویی تست

منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!