گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

در فرآیند هموژنیزه کردن خامه، کاهش بیش از حد اندازه گلبول‌های چربی چه اثری بر تولید کره دارد؟

1 ) 

تسهیل فرآیند زدن خامه

2 )  افزایش پایداری فاز چربی و کاهش بازده کره‌گیری

3 ) 

بهبود بافت کره

4 ) 

کاهش سرعت اکسیداسیون چربی

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

هموژنیزه کردن بیش از حد باعث کوچک شدن گلبول‌های چربی و افزایش پایداری امولسیون می‌شود که فرآیند جدا شدن چربی در هنگام زدن را دشوار کرده و بازده تولید کره را کاهش می‌دهد.

تحلیل ویدئویی تست

منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!