گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

دمای مناسب جهت پاستوریزاسیون خامه برای تولید خامه قنادی چیست؟

1 ) 

65 درجه سانتی‌گراد به مدت 30 دقیقه

2 ) 

72 درجه سانتی‌گراد به مدت 15 ثانیه

3 )  85 درجه سانتی‌گراد به مدت 30 ثانیه

4 ) 

95 درجه سانتی‌گراد به مدت 10 ثانیه

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

برای تولید خامه قنادی باید پروتئین‌ها دناتوره شوند تا کف پایدارتری ایجاد شود. بنابراین پاستوریزاسیون در دمای بالاتر (85 درجه) و مدت زمان کوتاه (30 ثانیه) مناسب‌تر است.

تحلیل ویدئویی تست

منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!