گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

در فرآیند کنسروسازی، هدف از استفاده از لاک در داخل قوطی فلزی چیست؟

1 ) 

تسهیل فرآیند اتوکلاو

2 ) 

افزایش درخشندگی سطح بیرونی قوطی

3 ) 

جلوگیری از واکنش بین غذا و فلز

4 ) 

تسهیل در پرکردن مواد غذایی

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

لاک داخلی باعث می‌شود تا ماده غذایی با فلز قوطی (مانند قلع یا آهن) واکنش ندهد؛ به‌ویژه برای غذاهای اسیدی. در غیر این‌صورت، طعم، رنگ، و حتی ایمنی غذا ممکن است آسیب ببیند.

تحلیل ویدئویی تست

منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!