محتوای آموزشی تولید فرآوردههای لبنی دهم رشته صنایع غذایی | هموژنیزه کردن شیر
ویدئو آموزشی تولید فرآوردههای لبنی دهم رشته صنایع غذایی | انیمیشن مکانیسم هموژنایزر
محتوای آموزشی تولید فرآوردههای لبنی دهم رشته صنایع غذایی | اصول انجماد و تولید…
ویدئو آموزشی تولید فرآوردههای لبنی دهم رشته صنایع غذایی | انیمیشن مخازن نگهداری…
ویدئو آموزشی تولید فرآوردههای لبنی دهم رشته صنایع غذایی | انیمیشن مخازن نگهداری…
ویدئو آموزشی تولید فرآوردههای لبنی دهم رشته صنایع غذایی | انیمیشن طرز کار کلاریفایر
کلیپ آموزشی تولید فرآوردههای لبنی دهم رشته صنایع غذایی | روش استفاده ار pH متر
فیلم پودمان 3 | آموزش تکنیکال محاسبات تبدیل مبنا به روش کنکوری
تدریس پودمان 3: مفهوم معادله درجه دو | ص. 66 تا 69 کتاب درسی ریاضی 1 فنی
تدریس دانش فنی پایه دهم رشته ماشین ابزار | پودمان 3: اجزای ماشین (جلسه دوم: اتصالات…
موارد مشابه بیشتر
کلیپ آموزشی تولید فرآوردههای لبنی دهم رشته صنایع غذایی | روش اندازه گیری اسیدیته شیر
باز نشر محتواها در فضای مجازی، ممنوع است.