

محتوای آموزشی تولید فرآوردههای لبنی دهم رشته صنایع غذایی | هموژنیزه کردن شیر


کلیپ آموزشی تولید فرآوردههای لبنی دهم رشته صنایع غذایی | روش استفاده ار pH متر


ویدئو آموزشی تولید فرآوردههای لبنی دهم رشته صنایع غذایی | انیمیشن مخازن نگهداری…


ویدئو آموزشی تولید فرآوردههای لبنی دهم رشته صنایع غذایی | انیمیشن مکانیسم هموژنایزر


کلیپ آموزشی تولید فرآوردههای لبنی دهم رشته صنایع غذایی | روش اندازه گیری اسیدیته…


ویدئو آموزشی تولید فرآوردههای لبنی دهم رشته صنایع غذایی | انیمیشن طرز کار کلاریفایر


ویدئو آموزشی تولید فرآوردههای لبنی دهم رشته صنایع غذایی | انیمیشن مخازن نگهداری…


فیلم کلاس آنلاین فصل 2 شیمی فنی هنرستان | قسمت سوم: شمارش اتم ها و جرم مولی


فیلم تدریس پودمان چهارم درس الزامات محیط کار فنی و کاردانش | جلسه دوم


فیلم تدریس پودمان 5 نقشه کشی فنی رایانهای پایه دهم فنی | جلسه دوم
موارد مشابه بیشتر
محتوای آموزشی تولید فرآوردههای لبنی دهم رشته صنایع غذایی | اصول انجماد و تولید بستنی
باز نشر محتواها در فضای مجازی، ممنوع است.