کدام گزینه به درستی امولسیون خامه را توصیف میکند؟
1 )
آب در روغن، با آب به عنوان فاز پراکنده2 )
روغن در آب، با روغن به عنوان فاز پیوسته4 )
آب در روغن، با روغن به عنوان فاز پیوستهپاسخ تشریحی :
تحلیل ویدئویی تست
منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!
گاما رو نصب کن!
جستجو
پربازدیدها: #{{ tag.title }}
به پاس اعتمادی که به گاما داشتی، ما اشتراک ویژهای رو برات فعال کردیم تا بدون هیچ نگرانی از محدودیت زمانی، از سرویسهای ویژه گاما استفاده کنی.
اگه به اطلاعات بیشتری نیاز داری راهنمای تغییرات جدید رو ببین.
از همراهیت با گاما سپاسگزاریم.
با تقدیم احترام
با سپاس! گزارش شما ثبت شد.
کدام گزینه به درستی امولسیون خامه را توصیف میکند؟
1 )
آب در روغن، با آب به عنوان فاز پراکنده2 )
روغن در آب، با روغن به عنوان فاز پیوسته4 )
آب در روغن، با روغن به عنوان فاز پیوستهمنتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!