گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

کدام گزینه به درستی امولسیون خامه را توصیف می‌کند؟

1 ) 

آب در روغن، با آب به عنوان فاز پراکنده

2 ) 

روغن در آب، با روغن به عنوان فاز پیوسته

3 )  روغن در آب، با آب به عنوان فاز پیوسته

4 ) 

آب در روغن، با روغن به عنوان فاز پیوسته

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

خامه نوعی امولسیون روغن در آب است که در آن آب فاز پیوسته و چربی فاز پراکنده است.

تحلیل ویدئویی تست

تحلیل ویدئویی برای این تست ثبت نشده است!