چرا استانداردسازی چربی در تولید خامه ضروری است؟
1 )
برای افزایش ماندگاری خامه3 )
برای بهبود رنگ و طعم خامه4 )
برای جلوگیری از اکسیداسیون چربیپاسخ تشریحی :
تحلیل ویدئویی تست
منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!
گاما رو نصب کن!
جستجو
پربازدیدها: #{{ tag.title }}
به پاس اعتمادی که به گاما داشتی، ما اشتراک ویژهای رو برات فعال کردیم تا بدون هیچ نگرانی از محدودیت زمانی، از سرویسهای ویژه گاما استفاده کنی.
اگه به اطلاعات بیشتری نیاز داری راهنمای تغییرات جدید رو ببین.
از همراهیت با گاما سپاسگزاریم.
با تقدیم احترام
با سپاس! گزارش شما ثبت شد.
چرا استانداردسازی چربی در تولید خامه ضروری است؟
1 )
برای افزایش ماندگاری خامه3 )
برای بهبود رنگ و طعم خامه4 )
برای جلوگیری از اکسیداسیون چربیمنتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!