گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

چرا استانداردسازی چربی در تولید خامه ضروری است؟

1 ) 

برای افزایش ماندگاری خامه

2 )  برای تولید فراورده‌های مختلف با چربی مشخص

3 ) 

برای بهبود رنگ و طعم خامه

4 ) 

برای جلوگیری از اکسیداسیون چربی

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

استاندارد کردن چربی شیر و خامه برای تولید فراورده‌های مختلف با درصد چربی مشخص ضروری است.

تحلیل ویدئویی تست

تحلیل ویدئویی برای این تست ثبت نشده است!