گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

کدام ویژگی زیر برای خامه مورد استفاده در تولید کره مناسب‌تر است؟

1 ) 

دمای بالا

2 ) 

pH پایین

3 )  درصد چربی بالا

4 ) 

چربی هموژنیزه شده

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

خامه با درصد چربی بالا مناسب‌ترین نوع برای تولید کره است، چون بازدهی تولید افزایش یافته و کیفیت کره مطلوب‌تر خواهد بود.

تحلیل ویدئویی تست

تحلیل ویدئویی برای این تست ثبت نشده است!