گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

خامه با درصد چربی بالا، معمولاً در چه فشاری همگن می‌شود؟

1 ) 

فشار بالا

2 ) 

فشار متوسط

3 )  فشار پایین

4 ) 

بدون فشار

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

خامه با درصد چربی کمتر نیاز به هموژنیزاسیون با فشار بالاتر دارد، در حالی که خامه با درصد چربی بالاتر را می‌توان در فشارهای پایین‌تر همگن کرد.

تحلیل ویدئویی تست

تحلیل ویدئویی برای این تست ثبت نشده است!