گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

چرا پنیرهایی با رطوبت بیشتر زودتر به مرحله رسیدگی می‌رسند؟

1 ) 

چربی بالاتر دارند

2 )  فعالیت میکروبی در رطوبت بالا سریع‌تر است

3 ) 

آب پنیر بیشتری خارج شده است

4 ) 

مایه پنیر بیشتری دارند

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

رطوبت بالا، رشد میکروب‌ها و آنزیم‌ها را تسریع می‌کند.

تحلیل ویدئویی تست

منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!