چرا پنیرهایی با رطوبت بیشتر زودتر به مرحله رسیدگی میرسند؟
1 )
چربی بالاتر دارند3 )
آب پنیر بیشتری خارج شده است4 )
مایه پنیر بیشتری دارندپاسخ تشریحی :
تحلیل ویدئویی تست
منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!
گاما رو نصب کن!
جستجو
پربازدیدها: #{{ tag.title }}
به پاس اعتمادی که به گاما داشتی، ما اشتراک ویژهای رو برات فعال کردیم تا بدون هیچ نگرانی از محدودیت زمانی، از سرویسهای ویژه گاما استفاده کنی.
اگه به اطلاعات بیشتری نیاز داری راهنمای تغییرات جدید رو ببین.
از همراهیت با گاما سپاسگزاریم.
با تقدیم احترام
با سپاس! گزارش شما ثبت شد.
چرا پنیرهایی با رطوبت بیشتر زودتر به مرحله رسیدگی میرسند؟
1 )
چربی بالاتر دارند3 )
آب پنیر بیشتری خارج شده است4 )
مایه پنیر بیشتری دارندمنتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!