چه مادهای باعث افزایش حفرههای گازی در پنیر میشود؟
1 )
پروتئین بالا3 )
چربی زیاد4 )
آب نمک غلیظپاسخ تشریحی :
تحلیل ویدئویی تست
منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!
گاما رو نصب کن!
جستجو
پربازدیدها: #{{ tag.title }}
به پاس اعتمادی که به گاما داشتی، ما اشتراک ویژهای رو برات فعال کردیم تا بدون هیچ نگرانی از محدودیت زمانی، از سرویسهای ویژه گاما استفاده کنی.
اگه به اطلاعات بیشتری نیاز داری راهنمای تغییرات جدید رو ببین.
از همراهیت با گاما سپاسگزاریم.
با تقدیم احترام
با سپاس! گزارش شما ثبت شد.
چه مادهای باعث افزایش حفرههای گازی در پنیر میشود؟
1 )
پروتئین بالا3 )
چربی زیاد4 )
آب نمک غلیظمنتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!