گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

کدام گزینه شرایط پاستوریزاسیون شیر برای تولید پنیر است؟  

1 ) 

دمای ۷۵تا۷۸ درجه سانتی‌گراد / زمان ۱۵ ثانیه 

2 ) 

دمای ۷۲تا ۷۴ درجه سانتی‌گراد / زمان ۱۵ ثانیه 

3 ) 

دمای ۷۵تا ۷۸درجه سانتی‌گراد / زمان ۱۵ دقیقه 

4 ) 

دمای ۷۲تا ۷۴ درجه سانتی‌گراد / زمان ۱۵ دقیقه 

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

این فرایند در دمای ۷۲تا ۷۴ درجه سانتی‌گراد برای مدت ۱۵ ثانیه انجام می شود. 

تحلیل ویدئویی تست

تحلیل ویدئویی برای این تست ثبت نشده است!