گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

در تولید کره، افزودن آب سرد به خامه زده شده در مرحله شست‌وشو چه تأثیری دارد؟

1 ) 

افزایش میزان چربی کره

2 ) 

کاهش pH کره

3 )  کمک به جداسازی بهتر دوغ کره

4 ) 

افزایش دمای کره

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

در مرحله شست‌وشوی دانه‌های کره، افزودن آب سرد باعث خروج بهتر باقیمانده دوغ کره از بین دانه‌های چربی و بهبود کیفیت کره می‌شود.

تحلیل ویدئویی تست

منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!