در تولید کره، افزودن آب سرد به خامه زده شده در مرحله شستوشو چه تأثیری دارد؟
1 )
افزایش میزان چربی کره2 )
کاهش pH کره4 )
افزایش دمای کرهپاسخ تشریحی :
تحلیل ویدئویی تست
منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!
گاما رو نصب کن!
جستجو
پربازدیدها: #{{ tag.title }}
به پاس اعتمادی که به گاما داشتی، ما اشتراک ویژهای رو برات فعال کردیم تا بدون هیچ نگرانی از محدودیت زمانی، از سرویسهای ویژه گاما استفاده کنی.
اگه به اطلاعات بیشتری نیاز داری راهنمای تغییرات جدید رو ببین.
از همراهیت با گاما سپاسگزاریم.
با تقدیم احترام
با سپاس! گزارش شما ثبت شد.
در تولید کره، افزودن آب سرد به خامه زده شده در مرحله شستوشو چه تأثیری دارد؟
1 )
افزایش میزان چربی کره2 )
کاهش pH کره4 )
افزایش دمای کرهمنتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!