گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

کدام‌یک از عوامل زیر بیشترین تأثیر را بر کف‌کنندگی خامه دارد؟

1 ) 

میزان چربی خامه

2 )  میزان پروتئین خامه

3 ) 

درجه حرارت خامه

4 ) 

میزان لاکتوز خامه

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

کف‌کنندگی خامه عمدتاً به پروتئین‌های موجود در فاز آبی وابسته است، زیرا این پروتئین‌ها در سطح حباب‌های هوا تثبیت شده و ساختار کف را پایدار می‌کنند. چربی نیز نقش دارد ولی میزان پروتئین در این خصوص تأثیرگذارتر است.

تحلیل ویدئویی تست

تحلیل ویدئویی برای این تست ثبت نشده است!