گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!
  آیا شما ربات هستید؟

مهم‌ترین دلیل استفاده از پاستوریزاسیون در فرآیند تولید کره چیست؟

1 ) 

افزایش کف‌کنندگی خامه

2 ) 

افزایش پایداری امولسیون

3 )  از بین بردن میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا

4 ) 

بهبود بافت کره

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

هدف اصلی از پاستوریزاسیون خامه، از بین بردن میکروب‌های مضر و بیماری‌زا است که علاوه بر حفظ ایمنی محصول، به افزایش عمر ماندگاری کره نیز کمک می‌کند.

تحلیل ویدئویی تست

تحلیل ویدئویی برای این تست ثبت نشده است!