چرا باید آب نمک مورد استفاده در نمکزنی پاستوریزه شود؟
1 )
افزایش غلظت3 )
بهبود طعم پنیر4 )
کاهش چربی پنیرپاسخ تشریحی :
تحلیل ویدئویی تست
منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!
گاما رو نصب کن!
جستجو
پربازدیدها: #{{ tag.title }}
به پاس اعتمادی که به گاما داشتی، ما اشتراک ویژهای رو برات فعال کردیم تا بدون هیچ نگرانی از محدودیت زمانی، از سرویسهای ویژه گاما استفاده کنی.
اگه به اطلاعات بیشتری نیاز داری راهنمای تغییرات جدید رو ببین.
از همراهیت با گاما سپاسگزاریم.
با تقدیم احترام
با سپاس! گزارش شما ثبت شد.
چرا باید آب نمک مورد استفاده در نمکزنی پاستوریزه شود؟
1 )
افزایش غلظت3 )
بهبود طعم پنیر4 )
کاهش چربی پنیرمنتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!