گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

در قوطی‌کردن مواد غذایی، «نقطه سرد» به چه مفهومی اشاره دارد؟

1 ) 

جایی که اول از همه دما افزایش می‌یابد

2 )  ناحیه‌ای که آخرین نقطه در رسیدن به دمای استریلیزاسیون است

3 ) 

محلی که هوا بیشترین فشار را وارد می‌کند

4 ) 

قسمت داخلی قوطی که خلأ در آن ایجاد می‌شود

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

نقطه سرد (Cold Point) محلّی از ماده غذایی درون قوطی است که دما در آن دیرتر از همه‌جا بالا می‌رود. فرآیند استریلیزاسیون باید طوری طراحی شود که این نقطه هم به دمای مورد نظر برسد تا ایمنی میکروبی حاصل شود.

تحلیل ویدئویی تست

منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!