آزمون آنلاین پودمان 4: قوطی کردن و سالم سازی حرارتی | درس تولید کمپوت و کنسرو پایه یازدهم رشته صنایع غذایی
دوره دوم متوسطه- فنی
یازدهم
صنایع غذایی (کشاورزی)
تولید کمپوت و کنسرو
اردیبهشت
1403
شامل مباحث:
فصل 4: قوطی کردن و سالم سازی حرارتی
تعداد سوالات: 10
سطح دشواری:
ساده
شروع:
آزاد
پایان:
آزاد
مدت پاسخگویی:
10 دقیقه
رایگان
1,000 تومان
لطفا برای اطمینان از عملکرد و تجربه بهتر از مرورگرهای مدرن و به روز مانند کروم یا فایرفاکس استفاده کنید.
پیش نمایش صفحه اول فایل
دمای سرد کردن کنسرو چه درجه است؟