گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

در یک کارخانه، کنسرو خورشت بادمجان پس از استریلیزاسیون دچار واکنش قهوه‌ای‌شدن شدید در ناحیه نزدیک به دیواره قوطی شده است. کدام عامل محتمل‌تر است؟

1 ) 

فضای خالی کمتر از حد مجاز

2 ) 

سرد نشدن کافی پس از اتوکلاو

3 ) 

عدم استفاده از لاک مقاوم به چربی

4 ) 

دوخت ناقص درب قوطی

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

بادمجان چربی بالایی دارد. اگر لاک داخلی قوطی مقاومت کافی در برابر چربی نداشته باشد، ممکن است تخریب شود و واکنش بین فلز و چربی باعث قهوه‌ای‌شدن یا حتی فساد شود.

تحلیل ویدئویی تست

منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!