گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

برای مواد غذایی دارای اسیدیته بالا مانند ترشی‌، کدام فرآیند حرارتی مناسب‌تر است؟

1 ) 

انجماد سریع

2 ) 

پاستوریزاسیون

3 ) 

استریلیزاسیون

4 ) 

تخمیر طبیعی

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

مواد غذایی اسیدی (pH پایین‌تر از 4.6) مانند ترشی‌ها نیاز به فرآیند خفیف‌تری مانند پاستوریزاسیون دارند، زیرا اسیدی بودن محیط، خود عاملی برای نابودی میکروب‌هاست.

تحلیل ویدئویی تست

منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!